Help Blog

Blog za sve korisnike blog alata

07.01.2005.

Uslovi i pravila korištenja

Iako smo u početku, zbog previše posla oko samoga alata, pustili da se krše naša pravila i uslovi korištenja, došlo je vrijeme da se stvari dovedu u red. Kako se ne bi desilo da nekome od korisnika nije jasno zašto mu je uklonjen blog ili zašto je upozoren, htio bih vas podsjetiti na Uslove i pravila korištenja Blogger.ba alata:

Svi korisnici Blogger.ba alata prihvataju sljedeća uslove i pravila korištenja:
Kao korisnik blog alata, obavezujete se da ćete na blogu objavljivati isključivo materijale koje ne krše zakonske propise Bosne i Hercegovine. To znači da ste odgovorni ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava. Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik stranice Blogger.ba nećete:

- Objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje;
- Objavljivati i/ili slati vulgarne, pornografske, uvrjedljive, prijeteće, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje - tekst i/ili slike;
- Objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale na svom ili drugim blogovima;
- Objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatake neke fizičke ili pravne osobe;
Lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe);
- Objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće zakone Bosne i Hercegovine i/ili međunarodne zakone;
- Objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama;
- Koristiti svoj blog kao spremište za fotografije;
- Na bilo koji drugi način zloupotrebljavati blog alat;

Administrator ima pravo pobrisati svaki sadržaj objavljen na blogovima, bez najave i objašnjenja. Također, svakom korisniku može biti zabranjen pristup blogu, bez najave i objašnjenja.

Administrator stranice Blogger.ba kao i svih blogova se ne obavezuje da će editovati, brisati i/ili na drugi način učiniti nedostupnim sadržaj koji ne odgovara "Uslovima korištenja".

Kao korisnik Blogger-a, prihvatate mogućnost da na pojedinim blogovima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Kao korisnik Blogger-a, odgovorni ste za zaštitu svoje privatnosti kroz materijale koje objavljujete na Blogger.ba i kroz kontakte koje ostvarite posredstvom Blogger.ba.

Blogger.ba nije odgovoran za sadržaj blogova.

"Uslovi i pravila korištenja" Blogger.ba podložni su promjenama bez prethodne najave.

<< 01/2005 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

MOJI LINKOVI

POZNATI BLOGGERI

BLOG TIP
U svim postovima i boxevima je uključen popularni BBcode. Pomoću BBcodea možete boldirati, iskositi i podvući tekst, ubaciti externu sliku, također možete dodati linkove na pojedine riječi i linkati mailove.

KONTAKT MAIL

MOJI FAVORITI

Brojač posjeta
29203

Powered by Blogger.ba